| Ze strychu | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Dziki Piotrek Pająk swojak
Liczba postów : 221 Join date : 27/09/2011 Skąd : Żywiec
| Temat: Ze strychu Czw 06 Paź 2011, 19:34 | |
| (tu będą starocie z IoS, tak na pamiątkę ) | |
|
| |
Medart Ćma nocna
Liczba postów : 121 Join date : 27/09/2011 Age : 51 Skąd : z przestrzeni między słowami...
| Temat: Re: Ze strychu Pon 17 Paź 2011, 17:35 | |
| Piotrek- pobudka! Wstaw wreszcie jakieś swoje klasyki, zawsze fajnie będzie sobie przypomnieć. | |
|
| |
| Temat: Re: Ze strychu Pon 17 Paź 2011, 19:52 | |
| No właśnie coś nie idzie Ja dodaje a nie przyjmuje mi na stronę. Pojawił się komunikat: - Kod:
-
Uploaded file is not valid: exceeded attachment maxsize (0 kB) ktoś może to przetłumaczyć? bo nie mogę zrozumieć sensu tego zdania po wrzuceniu w tłumacza. | |
|
| |
abigail Pająk swojak
Liczba postów : 381 Join date : 25/09/2011 Age : 51 Skąd : Trzeci strych na lewo
| Temat: Re: Ze strychu Pon 17 Paź 2011, 19:57 | |
| To nie dodawaj w ten sposób... Masz wrzucone skany gdzieś jeszcze? Możesz użyć znaczników img - Kod:
-
[img]adres internetowy obrazka[/img] I już... Tak właśnie dodałam swoje grafiki Ruda... | |
|
| |
Ruda Pająk swojak
Liczba postów : 366 Join date : 24/09/2011 Age : 43 Skąd : ona jest ze snu a ubrana w codzienność
| Temat: Re: Ze strychu Pon 17 Paź 2011, 20:16 | |
| Ja też tak dodaje ale chyba wiem czemu się nie da. Jeśli dodawałeś ze swojej strony to jest taki problem że nie ma na niej oddzielnego adresu dla każdego zdjęcia.Każde zdjęcie w kategorii bez słowa ma ten sam adres http://www.zuziawdrodze-albumy.cba.pl/grafiki.phpW innych kategoriach tak nie ma i dlatego się da | |
|
| |
Ruda Pająk swojak
Liczba postów : 366 Join date : 24/09/2011 Age : 43 Skąd : ona jest ze snu a ubrana w codzienność
| Temat: Re: Ze strychu Pon 17 Paź 2011, 20:27 | |
| - Dziki Piotrek napisał:
- Kod:
-
Uploaded file is not valid: exceeded attachment maxsize (0 kB) ktoś może to przetłumaczyć? bo nie mogę zrozumieć sensu tego zdania po wrzuceniu w tłumacza. to oznacza: Przesłany plik nie jest prawidłowy: przekroczył maksymalny rozmiar załącznika Spróbuj tak jak napisała Abi. | |
|
| |
| Temat: Re: Ze strychu Pon 17 Paź 2011, 21:07 | |
| Chyba zrobię tak jak mówi Abi. - Ruda napisał:
- Jeśli dodawałeś ze swojej strony to jest taki problem że nie ma na niej oddzielnego adresu dla każdego zdjęcia.Każde zdjęcie w kategorii bez słowa ma ten sam adres http://www.zuziawdrodze-albumy.cba.pl/grafiki.php
i dlatego się da adres obrazu jest jak się kliknie na niego "kopiuj adres obrazka" (n.p. http://www.zuziawdrodze-albumy.cba.pl/grafiki/slides/01a.jpg)Ale najpierw próbował, gdy wyskoczył ten komunikat, to dodawałem zdjęcie z dysku, nie ze strony. I to jest dziwne. Ten mechanizm znam z innego forum- dodaje się z dysku zdjęcie, potem wstawia do posta i pojawia się miniaturka. Po jej kliknięciu pojawia się zdjęcie w oryginalnym rozmiarze. Tak właśnie chciałem zrobić, by był zbiór miniaturek. Nie wiem, może za duży rozmiar chciałem wstawić? ale 160 kb to przecież nie jest dużo EDIT: Poniżej 100kb też nie przyjmuje. | |
|
| |
Ruda Pająk swojak
| Temat: Re: Ze strychu Wto 18 Paź 2011, 09:44 | |
| kliknęłam pierwszą ikonkę "host an image" później przeglądaj wybierasz zdjęcie i klikasz "host it" pojawią ci się adresy, kopiujesz drugi , wklejasz i jest | |
|
| |
abigail Pająk swojak
Liczba postów : 381 Join date : 25/09/2011 Age : 51 Skąd : Trzeci strych na lewo
| Temat: Re: Ze strychu Wto 18 Paź 2011, 10:06 | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Ze strychu Wto 18 Paź 2011, 13:28 | |
| Faktycznie, też można. Podobny sposób jak w moim przypadku. Różnica jednie z miejscem lokalizacji, ja dałem foty z serwera na którym trzymam stronę, Ruda z ImageSnack. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Ze strychu | |
| |
|
| |
| Ze strychu | |
|