oj, oj, oj, 3 razy robiłem podejście ale...przeczytałem
hm...dziwne jest, niewątpliwie.
Pogubiłem się strasznie w tej chronologii....
Jest napisane sprawnie, niektóre fragmenty są bardzo interesujące, widać, że pióro autorki jest nienaganne
Trochę irytowało mnie to, że musiałem bardzo skupiać się na tym, kto kim jest i z kim i co kiedy i gdzie... może nie jestem przyzwyczajony do tego typu opowiadań.
Gdzieniegdzie wkradły się literówki, to do poprawki koniecznie, ale to najmniejszy problem.
Czy to jest już wersja skończona? Bo przeczytałem całość i spodziewałem się na końcu jakichś odpowiedzi, wyjaśnień, może jednak one były w środku, a ja taki nieuważny...
Bardzo podoba mi się (najbardziej chyba) wątek Jego i autorki (jeśli nie pomyliłem oznaczeń). Pogubiłem się trochę w wątku Ani i Piotra a związkiem z Marią i Pauliną... w pewnym momencie też numeracja przeskoczyła i nie wiem czy dobrze przeczytałem, tzn. w odpowiedniej kolejności...
Pomysł dość ciekawy, myślę, że można by o tym porozmawiać... No ale poczekam jak wrócisz, bo mam jeszcze kilka pytań
Fragmenty z kotami bardzo fajne, miło się czyta i powodują czasem rozbawienie
Miałem zastrzeżenia co do jednego dialogu...rozmowy Piotra i Marii w rozdziale 6a (wydawał mi się nieco sztuczny, nienaturalny w odniesieniu tego do sytuacji, że to ich pierwsza rozmowa po bardzo długim okresie braku kontaktu). No cóż, będzie o czym podyskutować